Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    2022 Balkan Şampiyonası Genel Sonuçları ve Türkiye Kürek Milli Takımı Performansı

    2022 Balkan Şampiyonası genel sonuçları ve Türkiye Kürek Milli Takımı performansı hakkında detaylı bilgiler. Türkiye’nin başarılı performansı ve kazandığı madalyalar.

    2022 Balkan Şampiyonası genel

    2022 Balkan Şampiyonası Genel Sonuçları

    2022 Balkan Şampiyonası Genel Sonuçları

    Bosna-Hersek/Visegrad’da 9-11 Eylül tarihlerinde düzenlenen 2022 Balkan Şampiyonası’na Türkiye Kürek Milli Takımı, Genç ve Yıldız kategorilerinde toplam 20 ekip ve 38 sporcu ile katıldı. Ay-yıldızlılar, 7 Altın, 5 Gümüş ve 3 Bronz madalya kazanarak toplamda 15 madalya elde etti. Genel sıralamada 74 puanla birinci olarak Balkan şampiyonu oldu. Erkeklerde 49 puanla birinci, kadınlarda ise 25 puanla ikinci sırada yer aldı. Romanya ikinci, Sırbistan ise üçüncü oldu.

    Kürek Milli Takımı Dereceleri

    Kürek Milli Takımı Dereceleri

    • Genç Erkekler (JMA)
      • İki Tek: Enes Biber – Aytimur Selçuk
      • İki Çifte: Ahmet Ali Kabadayı – Halil Kaan Köroğlu
      • Dört Tek: Alper Şevket Eren – Cevdet Ege Mutlu – Fatih Mehmet Avcı – Yusuf Ziya Ateş
      • Sekiz Tek Dümencili: Aytimur Selçuk – Enes Biber – Alper Şevket Eren – Cevdet Ege Mutlu – Yiğit Yaşar Doğruok – Fatih Mehmet Avcı – Ahmet Ali Kabadayı – Mahmut Tiryaki – Nazım Arda Kabasakal (d)
    • Yıldız Erkekler (JMB)
      • İki Tek: Yasin Şen – Eren Akbaş
      • Dört Tek: Metehan Yavuz – Berat Aydın – Mehmet Emin Sarıoğlu – İbrahim Hakkı Canyiğit
      • Sekiz Tek Dümencili: Metehan Yavuz – Berat Aydın – Mehmet Emin Sarıoğlu – İbrahim Hakkı Canyiğit – Şakir Özdemir – Mustafa Sarı – Yasin Şen – Eren Akbaş – Nazım Arda Kabasakal (d)

    Gümüş madalya alan milliler arasında Genç Kadınlar (JWA) kategorisinde İki Tek ve Dört Tek, Yıldız Kadınlar (JWB) kategorisinde ise Tek Çifte, İki Çifte ve Dört Çifte yarışmalarında başarılı olan sporcular bulunmaktadır.

    Bronz madalya kazanan milliler arasında Genç ve Yıldız Erkeklerde çeşitli kategorilerde yarışan sporcular da bulunmaktadır. Dördüncü olan milliler arasında Genç ve Yıldız kategorilerinde farklı branşlarda mücadele eden sporcular yer almaktadır.